Counter Hit

About Me

My photo
menyediakan perkhidmatan : rekaan grafik (graphic design)yang eksklusif seperti :Invitation Card: :Letterhead: :Bunting/Banner: :Supply: :Felt Fabric Craft: :Poster: :Flyers: :Brochure: Jika berminat sila hubungi: E: myminiworld3@gmail.com T: 014 211 1192 atau 017 914 1442 FB search : Printing Myminiworldstudio

FORM ORDER

Nama Pelanggan
email
No. Telefon
Code Card [rujuk price list] C6UA [182mm X 83mm]
C6UB [166mm X 91mm]
C6UC [182mm X 110mm]
C3UA [90mm X 83mm]
C6UB [210mm X 297 A4]
C4UA [182mm X110mm]@ [216mm X 90mm]
Jenis kad dua pihak 1 kad
1 pihak sahaja
Kuantiti Kad
Jika anda tidak dapat memuat turun borang tempahan di ruangan 'ORDER n Bayaran', sila klik untuk minta.. Ya,email kan kepada saya borang tempahan.
Tidak, saya dapat memuat turun borang.

Nota Kaki:

Sila pastikan tempahan kad dibuat sebulan atau dua bulan selewat-lewatnya sebelum tarikh pengedaran kad kahwin / tarikh perkahwinan anda. Ini bagi memastikan anda dan pihak kami tidak mengadapi masalah kelak. Terima kasih..

 

Bayaran tambahan akan dikenakan sebanyak RM 50 untuk artwork dan kos penghantaran mengikut kawasan anda [jika berkaitan]  

nama waris pengantin lelaki (cth : Adnan bin husin & Roziah binti mohd)
tarikh majlis
Lokasi Majlis (Alamat)
Turut Mengundang
Untuk dihubungi
nama waris pengantin perempuan(cth : Adnan bin husin & Roziah binti mohd)
tarikh majlis
Lokasi Majlis (Alamat)
Tutur Mengundang
Untuk Dihubungi
Maklumat Tambahan (cth : Doa Pengantin, Pertukaran Tajuk Kad, Pilihan Warna Kad)

Form provided by Freedback.

Friday, June 8, 2012

IDEA HADIAH KAWIN



salam, 


Kenduri kawen datang lagi, n3 kali ni pasal hadiah kawen ape nk kasi kt kawan2/ sedara atau adik beradek, haish~  pening pk.. ahaks~


meh kite senaraikan hadiah2 yang CONFIRMED org kasi :


#1 set cawan

#2 set gelas + jug

#3 mangkuk lauk

#4 set "dinner" utk 2 org

#5 set mangkuk 

#6 Rice Cooker

#7 Electric Kettle




So, korg pk cane..? Ni we ols nak kasi cadangan yang best utk u'ols
ni.. meh tgk meh,


#1  jam dinding

#2 Blender

 #3 Photo Frame 
 #4 Set Wall Cube (Ni baru Rm 60 per 3pcs kt Tesco ni)

#5 set cutlery

#6 vase (pasu bunga)
 #7 Toaster
 #8 Couple Mugs

 #9 Set Comforter / Cadar (aje lah)


 #10 Lampu Tidur

 #11 Telekung / Kain pasang (pun ok jek)

 #12 Set Spice Jar

 #13 Set pasta jar

#14 Kipas meja

#15 Kuali / periuk belanga


#16 Lesung batu (ha..hambek kau)

#17  Voucher Hotel / buffet  (leh dorg g bujet honeymoon kan...)

#18  set pisau (ha ni ade gk org kasi ni)
#19  Coffee maker (tak releven sgt pun, cm nk letak kt opis je nih hahah)

#20  Electric Thermos (tak payah gne Flask dh nih)

#21  Buku Ilmiah (chomel jek klu bg ni kan...haha)



ok, ni je la kut idea2 yang ter BEST we ols leh kasi kt u'ols.. SELAMAT MEMBUAT PILIHAN




No comments:

Post a Comment